Zwem en Poloclub ISIS

Powered by Webfryslan

Vijfkamp

Zaterdag 2 maart is de derde vijfkamp gezwommen. Deze wedstrijd vond plaats in Heereveen. De organisatie was dit keer voor JZ&PC. De clubs die meededen waren, AFC, De Wellerobben, JZ&PC, HZ&PC en natuurlijk ISIS. Het inzwemmen was van 16.15 tot 16.45, de wedstrijd begon om 16.45. Er waren van ISIS 15 zwemmers aanwezig. Er zijn 36 individuele afstanden gezwommen, waarvan 15 persoonlijke records. Aan het eind heeft ISIS nog aan een estafette, 8x 25 m vrij, deelgenomen. Het was een zeer geslaagde wedstrijd!

Competitie

Zaterdag 9 maart is er een d2/d3 wedstrijd gezwommen in Wolvega. Hij werd georganiseerd door de wellerobben. Er deden 11 zwemmers van ISIS mee. Het inzwemmen was van 16.30-17.00, de wedstrijd begon om 17.00. Er zijn 17 persoonlijke records gezwommen(grootste van Marthe Oldenhof) en 3 clubrecords. ISIS heeft ook aan een estafette meegedaan van 4x50 wisselslag. Het was weer een fantastische wedstrijd!